Trollhättan

Kontakta oss

Vänersborg

Kontakta oss

Uddevalla

Kontakta oss

Välj en sida

Solceller

Solceller

Är du i behov av solceller och solpaneler? Vi på El-Force utför allt från projektering till installation. 

På El-Force har vi både lång och bred kompetens inom branschen. Med oss kan du känna dig trygg och säker genom hela processen. Det är just genom vår höga kunskap som vi kan erbjuda en helhetslösning, från projektering till installation och färdig leverans. Utöver solceller och solpaneler utför vi även alla sorters elarbeten, från stationering av laddstationer till elbilar, automatiska garageportar till mobil utomhustäckning. Tillsammans med tillförlitliga och bra leverantörer och samarbetspartners levererar vi anläggningar utefter dina unika behov och önskemål. 

Det finns flera fördelar med att använda solceller och solpaneler på din fastighet. För oavsett om det är molnigt eller soligt fungerar panelerna. Det är nämligen inte solen – utan ljuset som avgör. Därför lämpar det sig väl även när det är molnigt och kallt ute. För visst vill du dra nytta av de förnyelsebara naturresurserna? Genom solpaneler kan du bli självförsörjande på el och den du inte gör åt, den kan du istället sälja vidare till det externa nätet. 

Känns det krångligt? Det är det inte. Försäljningen sker automatiskt och du kan känna dig nöjd över att din investering kan betala av sig själv. Vi använder oss av utrustning från GARO, med andra ord tillverkas allting i Europa av tillförlitlig och kompetent leverantör. 

Användandet av solceller är egentligen inget nykommet på marknaden. Däremot har tekniken och produkterna utvecklats i samband med att systempriserna sjunkit. Det har bidragit till att intresset för solel via solceller och solpaneler har vuxit något enormt det senaste. Visste du att du som privatperson kan få 20 % i statligt stöd vid investering av solel. HÄR hittar du mer information! Vi utför arbeten inom Trollhättan, Vänersborg och Uddevallaregionen, men tar oss även an uppdrag på andra orter runt om i landet. Tveka inte på att kontakta oss redan idag! 

    Kontaktinformation

    0521-570 180
    terenzio@elforce.se