Trollhättan

Kontakta oss

Vänersborg

Kontakta oss

Uddevalla

Kontakta oss

Välj en sida

Mobil inomhustäckning

Mobil inomhustäckning

Är du trött på att din mobiltäckning inte fungerar som den ska? Att samtal bryts och du missar delar av vad mottagaren säger? Vi på El-Force har lösningen och hjälper dig tills du kan ha timslånga samtal utan avbrott!
Med hjälp av en mobilförstärkare/repeater, som täcker ytor från 300m2 och uppåt, möjliggörs bättre samtalskvalitet, snabbare mobilt internet och längre batteritid på mobilen. Antennen fungerar likt en trådlös internet router och placeras utomhus där signalen är betydligt starkare. Hur stort är området du behöver täcka? Från 300m2 och uppåt löser vi på ett enkelt och smidigt sätt.
Produkterna vi använder är alla godkända av samtliga svenska operatörer och är väldigt enkel att installera. På El-Force har vi ett tätt samarbete med PHL-Electronics och arbetar alltid för att du som kund ska känna dig trygg genom hela arbetsprocessen. Arbetar du hemifrån och inte vill riskera att dina kundsamtal ska brytas? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din mobila inomhustäckning!

    Kontaktinformation

    0521-570 180
    terenzio@elforce.se