Mobil inomhustäckning - El-Force

Trollhättan

Kontakta oss

Vänersborg

Kontakta oss

Uddevalla

Kontakta oss

Välj en sida

Mobil inomhustäckning

Mobil inomhustäckning

Är du trött på att din mobiltäckning inte fungerar felfritt? Att samtal bryts och du missar delar av vad mottagaren säger? Vi på El-Force har lösningen och hjälper dig tills du kan ha timlånga samtal utan avbrott. 

Vi hjälper dig att få bättre samtalskvalitet, snabbare mobilt internet och längre batteritid på mobilen. Vill du veta hur? Genom en mobilförstärkare/repeater som fångar upp inkommande 3G, GSM och 4G-signaler. Antennen fungerar likt en trådlös internet router och placeras utomhus där signalen är betydligt starkare. Hur stort är området du behöver täcka? Från 300m2 och uppåt löser vi på ett enkelt och smidigt sätt. 

Produkterna vi använder oss av är alla operatörsgodkänd av alla svenska operatörer och är väldigt enkel att installera. På El-Force har vi ett tätt samarbete med [PHL-Electronics]* och arbetar alltid för att du som kund ska känna dig trygg genom hela arbetsprocessen. Arbetar du hemifrån och inte vill riskera att dina kundsamtal ska brytas? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din mobil utomhustäckning!

http://itphl.se/

    Kontaktinformation

    0521-570 180
    terenzio@elforce.se