Laddstation elbil - El-Force

Trollhättan

Kontakta oss

Vänersborg

Kontakta oss

Uddevalla

Kontakta oss

Välj en sida

Laddstation elbil

Laddstation elbil

Har du investerat i en elbil men saknar laddstation? Eller behöver ni laddstationer till företagsparkeringen? Oavsett om du är företag, privatperson eller kommunal säljer vi och installerar laddstationer till elbilar. Vi utför arbeten inom Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla regionen, men tar oss även an uppdrag på andra orter runt om i landet.

Vi vet att det kan vara en utmaning att välja rätt laddstolpe eller laddstation till din elbil. Genom vår breda kompetens kan vi på EL-Force hjälpa dig att välj rätt utefter dina behov. Genom att ha en bra laddstation stationerad vid din bostad kan du enkelt ladda upp bilen under natten så att den är färdigladdad tills det är dags att åka till arbetet. 

El-Force utför allting från projektering och försäljning till montering av laddstolpar och laddstationer. Oavsett om det är till den kommunala pendelparkeringen, företagsparkeringen eller utanför din privata bostad hjälper vi dig från början till laddad bil! Vi använder oss av produkter från Garo som är en kompetent och tillförlitlig leverantör i europa. Våra leverantörer och samarbetspartners grundas i att du som kund alltid ska känna dig trygg med oss på El-Force och våra produkter. 

Visste du att det går att söka bidrag när du vill investera i en laddstation. Är din laddstation publik? Klicka på [länken]* för att ansöka eller läsa mer om stödet som går att ansöka om. Är laddstationen istället tänkt att vara icke-publik, med andra ord till exempelvis din fastighet? Klicka på denna [länken]** för att läsa mer om villkor och ansökan. Utvecklingen går framåt och vi vill vara med att bidra till en bättre och grönare miljö. Tveka inte på att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din laddstation! 

Stöd till publika laddningsstationer
bidrag för laddstation

Vi installerar billaddare & laddstationer från Garo. Läs mer här

    Kontaktinformation

    0521-570 180
    terenzio@elforce.se