Trollhättan

Kontakta oss

Vänersborg

Kontakta oss

Uddevalla

Kontakta oss

Välj en sida

Laddstation elbil

Laddstation elbil

Har du investerat i en elbil men saknar laddstation? Eller behöver ni laddstationer till företagsparkeringen? Oavsett om du är företag, privatperson eller kommunal säljer och installerar vi laddstationer till elbilar. Vi hjälper dig att ta fram rätt laddstolpe efter ditt behov. Vi utför arbeten inom Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla regionen, men tar oss även an uppdrag på andra orter runt om i landet.

Vi vet att det kan vara en utmaning att välja rätt laddstolpe eller laddstation till din elbil. Genom vår breda kompetens kan vi på EL-Force hjälpa dig att välj rätt utefter dina behov. Genom att ha en bra laddstation stationerad vid din bostad kan du enkelt ladda upp bilen under natten så att den är färdigladdad tills det är dags att åka till arbetet.

El-Force utför allting från projektering och försäljning till montering av laddstolpar och laddstationer. Oavsett om det är till den kommunala pendelparkeringen, företagsparkeringen eller utanför din privata bostad hjälper vi dig från början till laddad bil! Vi använder oss av produkter från Garo som är en kompetent och tillförlitlig leverantör i Europa. En stor del av Garos elbilsprodukter tillverkas i Gnosjö, Småland. Produkterna vi använder är godkända för att nyttja det statliga skatteavdraget för grön teknik på 50%. Läs mer här
Våra leverantörer och samarbetspartners grundas i att du som kund alltid ska känna dig trygg med oss på El-Force och våra produkter.

Kontakta oss så hjälper vi dig från idé till verklighet!

Visste du att det går att söka bidrag när du vill investera i en laddstation. Är din laddstation publik? Klicka på länken här för att ansöka eller läsa mer om stödet som går att ansöka om. Är laddstationen istället tänkt att vara icke-publik, med andra ord till exempelvis din fastighet? Klicka på länken här för att läsa mer om gällande villkor. Utvecklingen går framåt och vi vill vara med att bidra till en bättre och grönare miljö. Tveka inte på att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din laddstation!

Läs mer om produkterna vi installerar här.

    Kontaktinformation

    0521-570 180
    terenzio@elforce.se