Våra tjänster - El-Force

Trollhättan

Kontakta oss

Vänersborg

Kontakta oss

Uddevalla

Kontakta oss

Välj en sida

Våra Tjänster

Installation, service & automation

Vårt kompetensområde

El-force är ett seriöst elföretag som varit i branschen sedan 2004. Vi är sammanlagt sex stycken utbildade elektriker som tillsammans arbetar för att alltid leverera högsta kvalité till våra uppdragsgivare oavsett om det rör sig om ett mindre eller större jobb. Givetvis arbetar vi åt både privatmarknaden och företagsmarknaden.

Främst är vi verksamma inom regionen Vänersborg, Trollhättan & Uddevalla men vi tar också uppdrag på andra orter runt om i landet så tveka inte att höra av er oavsett vart i landet ni befinner er.

Vi gör allt inom El och strävar alltid mot att kvalité, ärlighet & bra service ska genomsyra det vi gör, från lämnande av offert till utfört arbete och service.

Automatiska Grindar

Vi installerar och servar automatiska grindar.

ABB - Smarta Hem

El-force säljer och installerar ABBs smartahem-lösning ”ABB Free@home” – en perfekt lösning för hemmet. Allt från programmering till installation.

Läs mer här

Fiber

El-force installerar fiber i hela södra/västra Sverige. Vi är experter (och diplomerade) både vad det gäller inblåsning & svetsning.

Solceller

Är du i behov av solceller och solpaneler? Vi på El-Force utför allt från projektering till installation.

Laddstation elbil

Har du investerat i en elbil men saknar laddstation? Eller behöver ni laddstationer till företagsparkeringen? Oavsett om du är företag, privatperson eller kommunal säljer vi och installerar laddstationer till elbilar.

Automatisk garageport

Vill du investera i en automatisk garageport? Slipp att kliva ur bilen när du ska parkera bilen i ditt garage. Vi hjälper dig med allt från projektering till installation av din automatiska garageport.

Mobil inomhustäckning

Är du trött på att din mobiltäckning inte fungerar felfritt? Att samtal bryts och du missar delar av vad mottagaren säger? Vi på El-Force har lösningen och hjälper dig tills du kan ha timlånga samtal utan avbrott. 

    Kontaktinformation

    0521-570 180
    terenzio@elforce.se